Adatvédelem

Személyes adataid védelme nagyon fontos számunkra. Adataidat kizárólag a jogszabályi rendelkezések alapján dolgozzuk fel (GDPR, TKG 2003). Ebben az adatvédelmi nyilatkozatban tájékoztatunk a weboldalunkhoz kapcsolódó adatok feldolgozásának legfontosabb szempontjairól.

A kapcsolat velünk

Ha e-mailben vagy a weboldalon található űrlap segítségével lépsz kapcsolatba velünk, adataidat a kérelem és esetlegesen felmerülő további kérdések megválaszolása érdekében dolgozzuk fel és tároljuk. Ezeket az adatokat a hozzájárulásod nélkül nem adjuk tovább.

Az adatokat csak akkor továbbítjuk harmadik félnek, ha ehhez hozzájárultál. Az adott hozzájárulást bármikor vissza lehet vonni, de a hozzájárulás visszavonása, a személyes adatok visszavonásig történő feldolgozásának jogszerűségét nem érinti.

Adattárolás

Szeretnénk rámutatni, hogy az egyszerűbb vásárlási folyamat és a későbbi szerződés-feldolgozás céljából a web-áruház üzemeltetője a kapcsolat tulajdonosának IP-adatait, valamint a vevő nevét, címét és hitelkártya számát sütik formájában menti el.

Ezenkívül a rendelkezésünkre bocsátott összes személyes adatot a szerződés feldolgozása céljából tároljuk.

A feldolgozás céljától függően a személyes adatokat továbbadjuk a rendelésfeldolgozásra az általunk megbízottnak. A megbízott kiválasztásakor különös figyelmet fordítunk az adatvédelmi előírások betartására. A személyes adatok bizalmas és gondos feldolgozásának biztosítására megállapodásokat kötöttünk az adatfeldolgozókkal.

Ezen adatok hiányában nem tudunk szerződést kötni veled. Az adatokat csak akkor továbbítjuk harmadik félnek, ha hozzájárultál. Kivétel a hitelkártya-adatok továbbítása a feldolgozó banknak / fizetési szolgáltatónak a vételár megterhelése céljából, a szállítmányozó / logisztikai társaságnak az áruk szállítása céljából, úgymint az adószakértőnknek az adófizetési kötelezettségeink teljesítése érdekében.

A vásárlási folyamat megszakítása után a nálunk tárolt adatok törlésre kerülnek. Szerződéskötés esetén a szerződéses jogviszonyból származó összes adatot az adójogi elévülési időszak (7 év) lejártáig tároljluk.

Azontúl a nevet, címet, a vásárolt árukat és a vásárlás dátumát a termékfelelősség lejártának végéig (10 év) tároljuk. Az adatfeldolgozásra a TKG 96. §-ának (3) bekezdésében és a GDPR 6. cikkének (1) bekezdésében megjelölt (a hozzájárulás) és / vagy b (szerződés teljesítéséhez szükséges) l fényében kerül sor.

A Google Analytics adatvédelmi nyilatkozata

A látogatók adatainak statisztikai értékeléséhez ezen a weboldalon a Google LLC-től származó Google Analytics szolgáltatást (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) használjuk. Ehhez a Google Analytics célorientált sütiket használ.

Cookies-Sütik

Webhelyünk úgynevezett sütiket használ. Ezek kisméretű szöveges fájlok, amelyeket az általad használt böngésző a készülékeden tárol. Nem okoznak kárt.

Sütiket azért használunk, hogy ajánlatunkat felhasználóbarátabbá tudjuk tenni. Néhány süti addig marad a készülékeden, amíg nem törlöd őket. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy a legközelebbi látogatáskor felismerjük böngésződet.

Amennyiben ezt nem kívánod, beállíthatod a böngésződet úgy, hogy tájékoztasson a sütik beállításáról, és ezt csak egyedi esetekben engedélyezed.

Kikapcsolt sütik esetén webhelyünk funkcionalitása korlátozott lehet.

Az IP-címedet rögzítjük, de azonnal álnevezzük (például az utolsó 8 bit törlésével). Ennek eredményeként csak durva lokalizáció lehetséges.

Az adatfeldolgozásra a TKG 96. §-ának (3) bekezdése, valamint a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja (hozzájárulás) és / vagy (jogos érdek) alapján kerül sor.

A GDPR értelmében célunk az ajánlatunk jobbítása és a webes megjelenésünk fejlesztése. Mivel számunkra fontos a felhasználóink ​​adatvédelme, a felhasználói adatok álnevesítésre kerülnek.

Hírlevél

A weboldalunkon keresztül lehetőséged van arra, hogy feliratkozz hírlevelünkre. Ehhez szükség van az e-mail címedre és nyilatkozatodra, hogy a hírlevél kézbesítésével egyetértesz.

Annak érdekében, hogy célzott információkat tudjunk küldeni neked, gyűjtjük és feldolgozzuk az érdeklődési köreidről, születésnapodról, az irányítószámodról, kívánságaidról és céljaidról stb. önkéntesen küldött információkat.

A hírlevélre való feliratkozást bármikor lemondhatod. Kérjük, küldd el a visszavonást a következő e-mail címre: info@nize.world. Ezután azonnal töröljük az adatait a hírlevél küldésével kapcsolatban. Ez a visszavonás nem érinti visszavonás előtti időszakban végrehajtott feldolgozás jogszerűséget.

Jogaid

A nálunk tárolt adataiddal kapcsolatban megillet a tájékoztatás, helyesbítés, törlés, korlátozás, adathordozhatóság, visszavonás és kifogás joga. Ha úgy gondolod, hogy adataid feldolgozása sérti az adatvédelmi törvényt, vagy az adatvédelmi igényeidet egyéb módon sértették meg, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@nize.world címen.

A beágyazott közösségi média elemek adatvédelmi nyilatkozatai

Integráljuk a szociális média szolgáltatásainak elemeit weboldalunkon képek, videók és szövegek megjelenítéséhez.

Az ilyen elemeket ábrázoló oldalak meglátogatásával az adatok a böngészőből átkerülnek a megfelelő közösségi médiaszolgáltatásba, és ott tárolódnak. Mi nem férünk hozzá ezekhez az adatokhoz.

A következő linkek a megfelelő közösségi médiaszolgáltatók oldalára vezetnek, ahol tájékoztatást kapnak, hogy hogyan kezelik az Ön adatait:

Instagram adatvédelmi irányelvek: https://help.instagram.com/519522125107875

A Google adatvédelmi nyilatkozata vonatkozik a YouTube-ra: https://policies.google.com/privacy?hl=de

A Facebook adatvédelmi irányelve: https://www.facebook.com/about/privacy

Twitter adatvédelmi irányelvek: https://twitter.com/de/privacy

A következő elérhetőségeken léphetsz kapcsolatba velünk:

NIZE GmbH
Weinholdstraße 20a, AT-8010 Graz
info@nize.world

 

Fontos megjegyzés: Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az itt bemutatott technológia még nem egyezik meg az uralkodó iskolai természettudományos felfogással és tanítással. Az energiagyógyászat és az általa alkalmazott elvek, módszerek és eszközök az alternatív gyógyászathoz rendelhetők hozzá. Az akadémiai orvostudomány nem ismeri el őket, mivel a hatást nem tartják bizonyítottnak. Az energiagyógyászat alkalmazása semmiképpen sem helyettesíti az engedélyezett orvos diagnózisát és kezelését.

Kattintson ide és zárja be az értesítést